tegyéteK esKÜVőtöKet Felejthetetlenné

Hilltop eSküvő

imádjuk a formabontót, a szépet és az egyediségét! Számunkra fontos az a dekor, íz, érzés, amit szeretnétek, hogy megvalósuljon. Ha nem csak pazar helyszínt kerestek, hanem olyan Esküvőt képzeltek el, ami a megszokottól eltérő és különleges élményt ad Vendégeitek számára is, akkor jelentkezzetek hozzánk Birtokbejárásra és álmodjunk meg közösen!

Birtokunkon minden adott a tökéletes nagy naphoz:

 • Szállás a Birtokon

 • Panorámás Medence

 • Ceremónia a dombtető

 • Kültéri és beltéri vacsora / Party helyszínek

 • Víztiszta panorámás sátor

 • Saját dekor & Virág szolgáltatás

 • Kis létszámú Esküvőtől, akár 150 fős Lagziig

hElyszínEk

Panorámás nagyterem: Körpanorámás kilátás, rusztikus hangulat, csodás naplemete, féktelen éj életérzés, csillogás és fények. Ha igazán jól sikerül a buli a napfelkeltét is meg csodálhatjátok az utolsó fröccsötöket szürcsölve. Létszám: maximum 150 fő

Birtok placc: Víztiszta sátor, csodás panoráma, hosszú asztalok, medence, külön italpult, szabadtéri tánctér. Minden ami egy igazán toszkán életérzésű rendezvényhez elengedhetetlen.
Létszám: maximum 50 fős (bővített sátorral, akár 120 fő)

Lugas terasz/panorámás kisterem: igazán meghitt családias hangulatú helyszín, a szükőkút melletti kisteraszunk csak a tiétek aznapra, ha eleredne az eső a kisterembe folytathatjátok tovább az ünneplést.
Létszám: maximum 35 fő

KérjeteK AjánlAtOt tőlÜnK és
Gyertek el BirtokunkrA eGy közöS Birtok BejÁrÁSrA, SzereSSetek Bele elSő lÁtÁSrA!
Close
Ajánlatkérés

  ajánlatkérés

  Welcome: Vendégváró falatkák és welcome italok az igazán jó hangulat megalapozásához a medence mellett.

  Ceremónai: Techinaki háttér, bútorok, boldogságkapu, borbirtok stílusú hordó dekoráció. Választható helyszínként a dombtetőn levendulaborkor között vagy a medence mellett szőlőtőkéink ölelésében. rossz idő esetén a víztiszta sátorban kerülhet megtartásra.

  Vacsora: Minden elképzelést megvalósítunk, válasszátok tálszervizes vagy svédasztalos csomagjainkat. Szakácsaink a legjobb tudásuk szerint hatalmas szertetettel készítik ételeinket az ételérzékeny vendégekre külön odafigyeléssel.

  Ital: italcsomagunk 8 órás és a vendégvárástól indul. A fergeteges buli engedhetetlen kelléke egy hűsítő fröccs vagy akár a nagyapa házi pálinkája, amit ha behoztok hozzánk ugyan úgy felszolgálunk a vendégeitek számára. Az italcsomagot igény szerint hajnal 6 óráig is élvezhetitek a legkedvesebb barátaitok társaságában.

  Dekor: A Ti elképzeléseitek és a borbirtok stílusához passzoló dekort is választhattok tőlünk egyszerűsítve ezzel a szervezés folyamatát.

  Fotózás: Amíg a vendégeitek megtalálják a helyüket Ti nyugodtan eltudjátok készíteni a fotókat bárhol a birtokon.

  Éjjféli vacsora: Ahhoz, hogy reggelig mulathasson a társaság kell az energia, három féle étel közül tudtok választani svédasztalos tálalással. Vagy ha modern verziót szeretnétek válasszátok az éjféli SnACK Bár opciót.

  Szállás: A birtokunk szobái aznap csak a Ti vendégeiteknek kerülnek kiadásra. Összesen 26 főt jelent, a szállást 14:00 órától van lehetőség átvenni és másnap délelőtt 11:00 óráig ejtőzhetnek zavartalanul. A másnapi reggelit tartalmazza a szoba ára.

  Desszert: amit fogyasztani szeretnétek aznap, sütheti a mama, de kiváló cukrász szolgáltatóink közül is választhattok akik segítenek megvalósítani az elképzeléseiteket.

  Close
  Close