fbpx
Tegyétek Esküvőtöket Felejthetetlenné

Hilltop Esküvő

Ha nem csak pazar helyszínt kerestek, hanem olyan Nagy Napot képzeltek el, ami a megszokottól eltérő és különleges élményt ad vendégeitek számára is, akkor válasszatok minket és mondjátok ki a boldogító igent Magyarország egyik legcsodálatosabb kilátását nyújtó részén, teljesen zártkörűen a Birtokon!

Minden adott a tökéletes Nagy Naphoz: 

  • Szállás a Birtokon
  • Panorámás medence
  • Ceremónia a dombtető
  • Kültéri és beltéri vacsora / party helyszínek
  • Víztiszta panorámás sátor
  • Saját dekor & virág szolgáltatás
  • Kis létszámú esküvőtől, akár 150 fős lagziig
  • Az év bármely évszakában 

Helyszínek

Panorámás nagyterem: 
Körpanorámás kilátás, rusztikus hangulat, csodás naplemente, féktelen éj életérzés, csillogás és fények. Terem befogadóképessége: max. 150 fő

Birtok Rendezvény Placc:
Víztiszta sátor a medence partján, toszkán hangulat, italpult, szabadtéri tánctér. Sátor befogadóképessége nyitott oldalakkal: max. 120 fő, ebből 80 fő sátor alatt

Panorámás Kisterem:
Az igazán meghitt családias hangulatú helyszín. A szökőkút melletti Lugas alatti teraszunk csak a tiétek aznapra. Terem befogadóképessége: max. 25 fő

Téli Esküvő
Ünnepi hangulatban

Meghitt pillanatok, gyertyafényes vacsora, havas panoráma teljesen zártkörűen a Birtokunkon! Helyszínünk ideális választás téli esküvőkhöz is, hiszen környezetünk ezekben a hónapokban is lenyűgöző látvánnyal örvendezteti meg a hozzánk ellátogatókat.

Ebben az időszakban a belsőtereink ünnepi pompában úsznak, meghitt hangulat járja át a Birtokot, így garantáltan egy emlékezetes és különleges Nagy Napot szervezhettek vendégeitek számára.

Őszi / Tavaszi Esküvő
Az ezerarcú borbirtokon

Míg ősszel a sárguló levelek festik színesre panorámánkat, addig tavasszal a virágzó fák díszitik Birtokunkat. Legyen tavasz vagy ősz, az év első és az év utolsó napsugaraival igazán kellemes időben élvezhetitek vendégeitekkel a Nagy Napotokat teljesen zártkörűen a Birtokunkon!

Amire szükségetek lehet egy tökéletes

Nagy Naphoz

Zártkörű helyszín: Esküvőtök napján a teljes Birtokunkat zártkörűen élvezhetitek Vendégeitekkel.

Welcome: Vendégváró falatkák és welcome italok az igazán jó hangulat megalapozásához a Panorámás medencénk partján.

CeremóniaA szertartás helyszínét a szertartás ideje alatt zártkörűen kezeljük, választható helyszínek: Panorámás Medence mellett vagy a Dombtetőn. Technikai háttér, bútorok, boldogságkapu. Rossz idő esetén a víztiszta sátorban kerülhet megtartásra.

Vacsora: Minden elképzelést megvalósítunk, válasszátok tálszervizes vagy svédasztalos csomagjainkat. Szakácsaink a legjobb tudásuk szerint hatalmas szertetettel készítik ételeinket az ételérzékeny vendégekre külön odafigyeléssel.

Ital: A fergeteges buli engedhetetlen kelléke egy hűsítő fröccs vagy akár a nagyapa házi pálinkája, amit ha behoztok hozzánk ugyan úgy felszolgálunk a vendégeitek számára. Az italcsomagot igény szerint hajnal 6 óráig is élvezhetitek.

Dekor: A Ti elképzeléseitek és a borbirtok stílusához passzoló dekort is választhattok tőlünk egyszerűsítve ezzel a szervezés folyamatát.

Éjféli vacsora: Ahhoz, hogy reggelig mulathasson a társaság kell az energia, háromféle étel közül tudtok választani svédasztalos tálalással. 

Szállás: A birtokunk szobái aznap csak a Ti vendégeiteknek kerülnek kiadásra. Összesen 26 főt jelent, a szállást 14:00 órától van lehetőség átvenni és másnap délelőtt 11:00 óráig ejtőzhetnek zavartalanul + tőlünk 2 km-re található Apartmanokban további 100 fő elhelyezésére van lehetőség. A másnapi reggelit tartalmazza a szoba ára.

Desszert: amit fogyasztani szeretnétek aznap, sütheti a mama, de kiváló cukrász szolgáltatóink közül is választhattok akik segítenek megvalósítani az elképzeléseiteket.

Kapcsolat

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, előre egyeztetett időpontban lehetőség van személyes bejárásra. Kérdés esetén keressetek minket megadott elérhetőségeink egyikén. Bízunk benne, hogy hamarosan Birtokunk vendégeként köszönthetünk titeket és a Nagy Napotoknak a Hilltop Borbirtok adhat otthont!

Esküvős elérhetőségeink:
Telefon: +36-70/944-3353
E-mail: eskuvo@hilltopborbirtok.hu

Close
Close