fbpx
Tegyétek Esküvőtöket Felejthetetlenné

Hilltop Esküvő

Ha nem csak pazar helyszínt kerestek, hanem olyan Nagy Napot képzeltek el, ami a megszokottól eltérő és különleges élményt ad vendégeitek számára is, akkor válasszatok minket és mondjátok ki a boldogító igent Magyarország egyik legcsodálatosabb kilátását nyújtó részén.

Birtokunkon minden adott a tökéletes Nagy Naphoz: 

 • Szállás a Birtokon
 • Panorámás medence
 • Ceremónia a dombtető
 • Kültéri és beltéri vacsora / party helyszínek
 • Víztiszta panorámás sátor
 • Saját dekor & virág szolgáltatás
 • Kis létszámú esküvőtől, akár 150 fős lagziig

Helyszínek

Panorámás nagyterem: 
Körpanorámás kilátás, rusztikus hangulat, csodás naplemente, féktelen éj életérzés, csillogás és fények. Terem befogadóképessége: max. 150 fő

Birtok Rendezvény Placc:
Víztiszta sátor a medence partján, toszkán hangulat, italpult, szabadtéri tánctér. Sátor befogadóképessége nyitott oldalakkal: max. 120 fő, ebből 80 fő sátor alatt

Panorámás Kisterem:
Az igazán meghitt családias hangulatú helyszín. A szökőkút melletti Lugas alatti teraszunk csak a tiétek aznapra. Terem befogadóképessége: max. 25 fő

Kérjetek Ajánlatot Tőlünk és
Gyertek el Birtokunkra egy közös bejárásra, szeressetek bele első látásra!
Close
Esküvő ajánlatkérés

  Ajánlatkérés
  csomagajánlat
  TOSZKÁN PRÉMIUM

  Létrehoztuk Birtokunkhoz szerintünk leginkább illeszkedő összeállítást: Legyen egy egyedi, minden igényt kielégítő, kötetlen olasz életérzésű Esküvőtök, a Toszkán Prémium csomaggal!

  Élvezzétek az olasz konyha ízvilágát, a hamisítatlan „Dolce Vita” életérzést, amit egy gondoskodó és nagyobb létszámú személyzettel biztosítuk, akik teljes odafigyeléssel gondoskodnak rólatok és vendégeitekről.

  Amire szükségetek lehet egy tökéletes

  Nagy Naphoz

  Welcome: Vendégváró falatkák és welcome italok az igazán jó hangulat megalapozásához a Panorámás medencénk partján.

  CeremóniaA szertartás helyszínét a szertartás ideje alatt zártkörűen kezeljük, választható helyszínek: Panorámás Medence mellett vagy a Dombtetőn. Technikai háttér, bútorok, boldogságkapu. Rossz idő esetén a víztiszta sátorban kerülhet megtartásra.

  Vacsora: Minden elképzelést megvalósítunk, válasszátok tálszervizes vagy svédasztalos csomagjainkat. Szakácsaink a legjobb tudásuk szerint hatalmas szertetettel készítik ételeinket az ételérzékeny vendégekre külön odafigyeléssel.

  Ital: A fergeteges buli engedhetetlen kelléke egy hűsítő fröccs vagy akár a nagyapa házi pálinkája, amit ha behoztok hozzánk ugyan úgy felszolgálunk a vendégeitek számára. Az italcsomagot igény szerint hajnal 6 óráig is élvezhetitek.

  Dekor: A Ti elképzeléseitek és a borbirtok stílusához passzoló dekort is választhattok tőlünk egyszerűsítve ezzel a szervezés folyamatát.

  Éjféli vacsora: Ahhoz, hogy reggelig mulathasson a társaság kell az energia, háromféle étel közül tudtok választani svédasztalos tálalással. 

  Szállás: A birtokunk szobái aznap csak a Ti vendégeiteknek kerülnek kiadásra. Összesen 26 főt jelent, a szállást 14:00 órától van lehetőség átvenni és másnap délelőtt 11:00 óráig ejtőzhetnek zavartalanul. A másnapi reggelit tartalmazza a szoba ára.

  Desszert: amit fogyasztani szeretnétek aznap, sütheti a mama, de kiváló cukrász szolgáltatóink közül is választhattok akik segítenek megvalósítani az elképzeléseiteket.

  Close
  Close