fbpx
Tudj meg többet a

Birtokról

A Duna és a Gerecse ölelésében fekszik, lehengerlő panorámával örvendeztet minket. Vendégeink felüdülését behűtött boraink mellett, nyári időszakban feszített víztükrű medencénk biztosítja. Méltán büszkélkedhetünk a „magyar Toszkána” elnevezéssel, hiszen Birtokunk a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben található. Birtokunkhoz kb. 4-4,5 hektár gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy játszótér, rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21×7 m-es panorámás medence tartozik.

Gasztrózz Hilltoposan

Étterem

A la Carte Étlapunkon a modern konyha változatos ízvilága mellett klasszikus, magyar fogásokat és újragondolt fogásokat is kínálunk. Minden hónapban változó séf ajánlatunk friss, izgalmas, elsősorban szezonális újdonságokat tartalmaz melyek csak korlátozott ideig érhetők el.

Kültéri és beltéri éttermünk egyaránt kutyabarát.

Nyaralj nálunk

Birtok Strand

Nem kell külföldre utaznotok a toszkán miliőért! Birtokunkat akár 1 napos mini nyaralásként is kiélvezhetitek! Feszített víztükrű medence, koktélok, hozzá egy adag neszmélyi Panoráma és sok-sok napsütés.

A strand Szállóvendégeink részére díjmenetesen látogatható, külsős Vendégeik korlátozott számban, strandbelépő megváltás ellenébe vehetik igénybe az aktuális strand nyitvatartás szerint, így ajánlott az előrefoglalás.

programok

Mint minden évbe, úgy 2023-ban is megannyi saját szervezésű eseménnyel készülünk nektek. Ami idén biztosan várható: Mozi Piknikek a dombtetőn, Élőzenés Vacsora Estek, Szaxofon a Panorámás Medence parton és Toszkán Főzős programok!

Gyertek el hozzánk, kezdjétek a reggelt nálunk egy isteni A la Carte reggelivel, csobbanjatok Panorámás Medencénkbe, kóstoljátok meg borainkat, finom fogásainkat és élvezzétek a naplementét hangulatos élőzene kíséretében. 

FONTOS: Eseményeink előrefoglaláshoz kötöttek! 

Close
Close