tudj meg többet rólunk

Birtokunk

A Duna és a Gerecse lankáival körül ölelt Hilltop Borbirtok & Étterem varázslatos helyszínen, különleges ételekkel és vendégmarasztaló szolgáltatásokkal várja vendégeit a neszmélyi borvidék csodálatos panorámájával. A szálláshely méltán büszkélkedhet a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen a borbirtok a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben, hamisítatlan olaszos hangulattal várja vendégeit.

Birtokunkhoz kb. 4-4,5 hektár gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21×7 m-es panorámás medence tartozik.

Gasztrózz Hilltoposan

Éttermünk

Ízleld meg Konyhánk specialitásait. Éttermünk az év minden napján nyitva tart. A la Carte Étlapunkon a modern konyha változatos ízvilága mellett klasszikus magyar fogásokat és újragondolt fogásokat is kínálunk. Minden hónapban változó séf ajánlatunk friss, izgalmas, elsősorban szezonális újdonságokat tartalmaz melyek csak korlátozott ideig érhetők el. Éttermünkben az előzetes asztalfoglalás ajánlott, ennek hiányában nem garantált a szabad asztal!

látogass el hozzánk!
Egész évben szeretettel várunk A Hilltop Borbirtok & Étteremben
szezonális

Birtok Strand

Várható nyitás: 2023.06.04.

Feszített víztükrű medence, üdítő borok és koktélok, hozzá egy adag neszmélyi Panoráma és sok-sok napsütés. Nem kell külföldre utaznotok a toszkán miliőért és ízekért. Birtokunkat akár 1 napos mini nyaralásként is kiélvezhetitek!

A strand Szállóvendégeink részére díjmenetesen látogatható, külsős Vendégeik korlátozott számban, strandbelépő (karszalag) vásárlás ellenébe vehetik igénybe az aktuális strand nyitvatartás szerint, így ajánlott az előrefoglalás.

proGrAmok

Mint minden évbe, úgy 2023-ban is megannyi saját szervezésű eseménnyel készülünk nektek. Ami idén biztosan várható: Mozi Piknikek a dombtetőn, Élőzenés Vacsorák, Szaxofon a Panorámás Medence parton, BorHumor Est és Toszkán Főzős Hétvégék!

Gyertek el hozzánk, akár egy 1 napos Mini nyaralásra is! Kezdjétek a reggelt nálunk egy isteni A la Carte reggelivel, csobbanjatok Panorámás Medencénkbe, kóstoljátok meg borainkat, finom fogásainkat és élvezzétek a naplementét hangulatos élőzene kíséretében.

Az alábbi naptárban láthatod, mikor vannak Birtokunkon olyan rendezvények, melyek ideje alatt néhány szolgáltatásunk szünetel, továbbá megtaláljátok mikor vannak saját szervezésű Eseményeink.
Fontos: Foglaljatok hozzánk mielőtt elindultok!

Close
Close