tudj meg többet rólunk

Birtokunk

A Duna és a Gerecse lankáival körül ölelt Hilltop Borbirtok & Étterem varázslatos helyszínen, különleges ételekkel és vendégmarasztaló szolgáltatásokkal várja vendégeit a neszmélyi borvidék csodálatos panorámájával. A szálláshely méltán büszkélkedhet a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen a borbirtok a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben, hamisítatlan olaszos hangulattal várja vendégeit.

Birtokunkhoz kb. 4-4,5 hektár gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21×7 m-es panorámás medence tartozik.

Gasztrózz Hilltoposan

Éttermünk

Ízleld meg Konyhánk specialitásait. Éttermünk az év minden napján nyitva tart. A la Carte Étlapunkon a modern konyha változatos ízvilága mellett klasszikus magyar fogásokat és újragondolt fogásokat is kínálunk. Minden hónapban változó séf ajánlatunk friss, izgalmas, elsősorban szezonális újdonságokat tartalmaz melyek csak korlátozott ideig érhetők el. Éttermünkben az előzetes asztalfoglalás ajánlott, ennek hiányában nem garantált a szabad asztal!

látogass el hozzánk!
Egész évben szeretettel várunk A Hilltop Borbirtok & Étteremben

Birtok Strand

Feszített víztükrű medence, üdítő borok és koktélok, hozzá egy adag neszmélyi Panoráma és sok-sok napsütés.

Birtok Strand várható nyitása: 2023.06. 
Birtok Strandunkat külsős vendégek strandbelépő (karszalag) vásárlás ellenébe vehetik igénybe, Szállóvendégeinknek díjmentes a belépés
Előrefoglalás erősen ajánlott, helyeink limitált számban foglalhatók

Nyitvatartás: Hilltopnaptár menüpont alatt található tájékozatató szerint

Strandbelépő (ami tartalmaz 1 db napágyat és díjmentes parkolást): Hétfőtől-Szombatig 14 év felett: 6.990 Ft/fő, 4-14 év között: 2.990 Ft/fő,
0-3 év között: díjmentes. Vasárnap 14 év felett: 7.990 Ft/fő, 4-14 év között: 3.990 Ft/fő, 0-3 év között: díjmentes

Baldachinos ágy bérlés (a strandbelépő árán felül értendő): Hétfőtől-Szombatig 19.990 Ft/nap, Vasárnap 29.990 Ft/nap

Birtok Napozócsomag (2 fő részére belépő, Baldachinos ágy, 2 db törölköző, 1L Hilltop víz, 1 palack hűs Hilltop gyöngy):
Hétfőtől-Szombatig: 34.990 Ft, Vasárnap: 44.990 Ft

proGrAmok

Mint minden évbe, úgy 2023-ban is megannyi saját szervezésű eseménnyel készülünk nektek. Ami idén biztosan várható: Mozi Piknikek a dombtetőn, Élőzenés Vacsorák, Szaxofon a Panorámás Medence parton, BorHumor Est és Toszkán Főzős Hétvégék!

Gyertek el hozzánk, akár egy 1 napos Mini nyaralásra is! Kezdjétek a reggelt nálunk egy isteni A la Carte reggelivel, csobbanjatok Panorámás Medencénkbe, kóstoljátok meg borainkat, finom fogásainkat és élvezzétek a naplementét hangulatos élőzene kíséretében.

Az alábbi naptárban láthatod, mikor vannak Birtokunkon olyan rendezvények, melyek ideje alatt néhány szolgáltatásunk szünetel, továbbá megtaláljátok mikor vannak saját szervezésű Eseményeink.
Fontos: Foglaljatok hozzánk mielőtt elindultok!

Close
Close