Étlapunk
A Hilltopban mindig van egy különleges esemény
és ezt Te tapasztalhatod meg a legjobban
A Hilltopban mindig van egy különleges esemény
és ezt Te tapasztalhatod meg a legjobban
A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. A megújult étlapon az ételek varázslói személyesen ügyelnek arra, hogy a zamatos borokhoz illő étkek kerüljenek a vendégek elé. Az étterem a magyar konyha legjobb hagyományait követi, helyi specialitásokkal kiegészítve.
Jó étvágyat Kívánunk!
Ünnepi menüsor
Sütőtökleves gyömbéres kacsával 1.250.-
Kacsamáj torchon birs- cékla ízeivel 2.990.-
Kacsacomb karottás gersli rizottón kecskesajttal, szarvasgomba olajjal 4.190.-
Kemencés libacomb, sült szilvával, krumpligombóccal, gesztenyével 4.350.-
Madártej a’la Hilltop 1.100.-
Továbbá kedves vendégeinket Újbor kóstolóval várjuk
a hétvége folyamán az alábbi Prémium borokkal:
Neszmélyi Cserszegi fűszeres
Chardonnay
Sauvignon blanc
Neszmélyi Irsai Olivér
Pinot noir
700.-/dl
Asztalfoglaláshoz hívd éttermünket: 06 70 774 6663