Toszkán

Főzős program

Egy olasz hedonista programra invitálunk Titeket, ide a magyar Toszkánába, ahol végre közösen, eszünk, iszunk, mulatunk és persze együtt főzzük ki, amit majd elfogyasztunk. Legyen tél, tavasz, nyár vagy ősz, a Toszkán Főzős programjaink garantálják az olaszos hangulatot, a sok nevetést, a jó társaságot, a közös főzések finom ízeit, na és persze, minden pohár Prosecco & Aperol önfeledt pillanatát.

Aktuális

Dátumok

ÁPRILIS:
2023.04.08. Szombat – Bencze Vikivel

JÚNIUS:
2023.06.12. Hétfő – Hilltop Séfével

JÚLIUS:
2023.07.31. Hétfő – Hilltop Séfével

AUGUSZTUS:
2023.08.22. Kedd – Hilltop Séfével

NOVEMBER:
2023.11.04. Szombat – Bencze Vikivel

DECEMBER:
2023.12.02. Szombat – Bencze Vikivel

Aktuális

Program

INFÓ:
Időtartam: 15:00-22:00
Helyszín: Panorámás nagyterem, nyáron Birtok Placc

PROGRAM:
Bencze Viki és / vagy a Hilltop Séfei segítségével közösen elkészítjük a toszkán menüsorunkat, természetes minden alapanyag Olaszországból érkezik az asztalunkra. A mai napon fittyet hányunk a diétára, hisz örömfőzés alatt még a csapból is folyni fog az Aperol Spritz és a Prosecco. Ha már tele van a hasunk és lefojtottuk az ételeket egy jó grappával és kávéval, akkor bejárjuk a Birtokot, megnézzük a pincét és megmutatjuk nektek a borbirtok érdekes és értékes zugait. Zárásként kezdődhet a borkóstoló, ahol a prémium borok kapják a főszerepet és tovább koccintunk a közös élményekre és az új barátságokra.

BELÉPŐ:
A belépőjegy tartalmazza a programon való részvételt, az olasz menüsort, az italcsomagba foglalt italok korlátlan fogyasztását és a 6 tételes borkóstolót (nyáron a medence használatot is).
39.990 Ft/fő (tél, tavasz, ősz)
49.990 Ft/fő (nyár)
 
SZÁLLÁS:
Ezekre a napokra online foglalási rendszerünkben nincs lehetőség foglalni, csak e-mailes jelentkezés alapján: [email protected]
Close
Close