#15 Toszkán Hétvége a Hilltop Birtokon

Események betöltése

« Összes Események

#15 Toszkán Hétvége a Hilltop Birtokon

december 2 @ 15:00 - 22:00

39.990HUF

#15 Toszkán Hétvége a Hilltop Birtokon, Bencze Viktóriával!
Egy olasz hedonista hétvégére invitálunk Titeket, ide a magyar Toszkánába, ahol végre közösen, eszünk, iszunk, mulatunk, na és persze együtt főzzük ki, amit majd elfogyasztunk

INFÓ:
Dátum: 2023.12.02.
Időpont: 15:00-22:00
Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem Panorámás nagyterem

PROGRAM:
Bencze Viki segítségével közösen elkészítjük a toszkán négyfogásos menüsorunkat, természetes minden alapanyag Olaszországból érkezik az asztalunkra. A mai napon fittyet hányunk a diétára, hisz örömfőzés alatt még a csapból is folyni fog az Aperol Spritz és a Prosecco. Ha már tele van a hasunk és lefojtottuk az ételeket egy jó grappával és kávéval, akkor bejárjuk a Birtokot, megnézzük a pincét és megmutatjuk nektek a borbirtok érdekes és értékes zugait. Zárásként kezdődhet a borkóstoló, ahol a prémium borok kapják a főszerepet és tovább koccintunk a közös élményekre és az új barátságokra.

JEGYEK:
A belépőjegy tartalmazza a programon való részvételt, a 4 fogásos olasz menüsort, az olasz italok korlátlan fogyasztását és a 6 tételes borkóstolót. A részvétel jelentkezéshez és előrefizetéshez kötött. A jegyek csak korlátozott számban elérhetőek.
Program díja: 39.990 Ft/fő
JELENTKEZÉS

SZÁLLÁS:
Erre a napra Online foglalási rendszerünkben nincs lehetőség foglalni, csak e-mailes jelentkezés alapján:
[email protected]

AJÁNDÉKBA:
Vedd meg ajándékba és ajándékozz élményt szeretteidnek. Toszkán Hétvégi programunkra Ajándékutalváy is vásárolható
www.hilltopborbirtok.hu/ajandekutalvany

KAPCSOLAT:
E-mail: [email protected]
Telefon: +36/70-366-7873

Az esemény alatt fotó- és videó dokumentáció készül, a résztvevők automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy az ott készült képeket és videókat a Hilltop Borbirtok & Étterem weboldalán, Facebook / Instagram oldalán használhassa.

LEMONDÁSI FELTÉTEL:
A befizetett összeg visszafizetésére nincs lehetőség, 14 napon belüli lemondás esetén kötbér fizetendő, ami a teljes díj 50%-a. A 14 napon túli lemondás esetén, a befizetett összeget Hilltop Utalványra váltjuk. Az utalvány szabadon felhasználható, bármely szolgáltatásunkra a Hilltop Borbirtokon: szállás, éttermi fogyasztás, borkóstoló, borvacsora, medence, borvásárlás az utalványon jelzett időpontig, a lejárati időn túl az utalvány meghosszabbítására, felhasználására, vagy értékének visszafizetésére nem tudunk lehetőséget biztosítani!
A program változtatás jogát fenntartjuk!

Részletek

Dátum:
december 2
Időpont:
15:00 - 22:00
Összeg:
39.990HUF
Esemény kategória:

Szervező

Hilltop Borbirtok & Étterem
Telefon:
+36/70-366-7873
E-mail:
etterem@hilltopborbirtok.hu
View Szervező Website

Helyszín

Hilltop Borbirtok & Étterem
Hilltop Borbirtok & Étterem
Neszmély, Melegeshegy, 2544 Magyarország
Close
Close