fbpx
Tegyétek Esküvőtöket Felejthetetlenné

Hilltop Esküvő

Ha nem csak pazar helyszínt kerestek, hanem olyan Nagy Napot képzeltek el, ami a megszokottól eltérő és különleges élményt ad vendégeitek számára is, akkor válasszatok minket és mondjátok ki a boldogító igent Magyarország egyik legcsodálatosabb kilátását nyújtó részén, teljesen zártkörűen a Birtokon!

Minden adott a tökéletes Nagy Naphoz: 

 • Szállás a Birtokon
 • Panorámás medence
 • Ceremónia a dombtető
 • Kültéri és beltéri vacsora / party helyszínek
 • Víztiszta panorámás sátor
 • Saját dekor & virág szolgáltatás
 • Kis létszámú esküvőtől, akár 150 fős lagziig
 • Az év bármely évszakában 
Close
Esküvő ajánlatkérés

  Ajánlatkérés
  Téli Esküvő
  Ünnepi hangulatban

  Meghitt pillanatok, gyertyafényes vacsora, havas panoráma teljesen zártkörűen a Birtokunkon! Helyszínünk ideális választás téli esküvőkhöz is, hiszen környezetünk ezekben a hónapokban is lenyűgöző látvánnyal örvendezteti meg a hozzánk ellátogatókat.

  Ebben az időszakban a belsőtereink ünnepi pompában úsznak, meghitt hangulat járja át a Birtokot, így garantáltan egy emlékezetes és különleges Nagy Napot szervezhettek vendégeitek számára.

  Őszi / Tavaszi Esküvő
  Az ezerarcú borbirtokon

  Míg ősszel a sárguló levelek festik színesre panorámánkat, addig tavasszal a virágzó fák díszitik Birtokunkat. Legyen tavasz vagy ősz, az év első és az év utolsó napsugaraival igazán kellemes időben élvezhetitek vendégeitekkel a Nagy Napotokat teljesen zártkörűen a Birtokunkon!

  Kérjetek Ajánlatot Tőlünk és
  Gyertek el Birtokunkra egy közös bejárásra, szeressetek bele első látásra!
  Amire szükségetek lehet egy tökéletes

  Nagy Naphoz

  Zártkörű helyszín: Esküvőtök napján a teljes Birtokunkat zártkörűen élvezhetitek Vendégeitekkel.

  Welcome: Vendégváró falatkák és welcome italok az igazán jó hangulat megalapozásához a Panorámás medencénk partján.

  CeremóniaA szertartás helyszínét a szertartás ideje alatt zártkörűen kezeljük, választható helyszínek: Panorámás Medence mellett vagy a Dombtetőn. Technikai háttér, bútorok, boldogságkapu. Rossz idő esetén a víztiszta sátorban kerülhet megtartásra.

  Vacsora: Minden elképzelést megvalósítunk, válasszátok tálszervizes vagy svédasztalos csomagjainkat. Szakácsaink a legjobb tudásuk szerint hatalmas szertetettel készítik ételeinket az ételérzékeny vendégekre külön odafigyeléssel.

  Ital: A fergeteges buli engedhetetlen kelléke egy hűsítő fröccs vagy akár a nagyapa házi pálinkája, amit ha behoztok hozzánk ugyan úgy felszolgálunk a vendégeitek számára. Az italcsomagot igény szerint hajnal 6 óráig is élvezhetitek.

  Dekor: A Ti elképzeléseitek és a borbirtok stílusához passzoló dekort is választhattok tőlünk egyszerűsítve ezzel a szervezés folyamatát.

  Éjféli vacsora: Ahhoz, hogy reggelig mulathasson a társaság kell az energia, háromféle étel közül tudtok választani svédasztalos tálalással. 

  Szállás: A birtokunk szobái aznap csak a Ti vendégeiteknek kerülnek kiadásra. Összesen 26 főt jelent, a szállást 14:00 órától van lehetőség átvenni és másnap délelőtt 11:00 óráig ejtőzhetnek zavartalanul + tőlünk 2 km-re található Apartmanokban további 100 fő elhelyezésére van lehetőség. A másnapi reggelit tartalmazza a szoba ára.

  Desszert: amit fogyasztani szeretnétek aznap, sütheti a mama, de kiváló cukrász szolgáltatóink közül is választhattok akik segítenek megvalósítani az elképzeléseiteket.

  Close
  Close