fbpx

XV. Toszkán Hétvége a Birtokon

Események betöltése

« Összes Események

XV. Toszkán Hétvége a Birtokon

2 december @ 15:00 - 22:00

39990HUF
Egy olasz hedonista hétvégére invitálunk Titeket, ide a magyar Toszkánába, ahol végre közösen, eszünk, iszunk, mulatunk, na és persze együtt főzzük ki, amit majd elfogyasztunk
𝐈𝐃𝐎̋𝐏𝐎𝐍𝐓:
Dátum: 2023.12.02.
Időpont: 15:00-22:00
Helyszín: Hilltop Borbirtok & Étterem Panorámás nagyterem
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌:
Bencze Viki segítségével közösen elkészítjük a toszkán négyfogásos menüsorunkat, természetes minden alapanyag Olaszországból érkezik az asztalunkra. A mai napon fittyet hányunk a diétára, hisz örömfőzés alatt még a csapból is folyni fog az Aperol Spritz és a Prosecco. Ha már tele van a hasunk és lefojtottuk az ételeket egy jó grappával és kávéval, akkor bejárjuk a Birtokot, megnézzük a pincét és megmutatjuk nektek a borbirtok érdekes és értékes zugait. Zárásként kezdődhet a borkóstoló, ahol a prémium borok kapják a főszerepet és tovább koccintunk a közös élményekre és az új barátságokra.
𝐉𝐄𝐆𝐘𝐄𝐊:
A belépőjegy tartalmazza a programon való részvételt, a 4 fogásos olasz menüsort, az olasz italok korlátlan fogyasztását és a 6 tételes borkóstolót.
Program díja: 39.990 Ft/fő
𝐒𝐙𝐀́𝐋𝐋𝐀́𝐒:
Szobafoglalásra online foglalási rendszerünkben nincs lehetőség, csak e-mailes jelentkezés alapján, szabad helyek függvényében: [email protected]
Dunai Panorámás szoba: 39.990 Ft/éj/2 fő
Vendégházas szoba: 34.990 Ft/éj/2 fő
𝐉𝐄𝐋𝐄𝐍𝐓𝐊𝐄𝐙𝐄́𝐒:
A részvétel előre fizetéshez kötött:
www.hilltopborbirtok.hu/esemeny-jelentkezes/
𝐀𝐉𝐀́𝐍𝐃𝐄́𝐊𝐁𝐀:
Vedd meg ajándékba és ajándékozz élményt szeretteidnek. Toszkán Hétvégi programunkra Ajándékutalváy is vásárolható
www.hilltopborbirtok.hu/ajandekutalvany/
𝐊𝐀𝐏𝐂𝐒𝐎𝐋𝐀𝐓:
E-mail: [email protected]
Telefon: +36/70-366-7873
Az esemény alatt fotó- és videó dokumentáció készül, a résztvevők automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy az ott készült képeket és videókat a Hilltop Borbirtok & Étterem weboldalán, Facebook / Instagram oldalán használhassa.

Részletek

Dátum:
2 december
Időpont:
15:00 - 22:00
Összeg:
39990HUF
Esemény kategória:
Close
Close