Szezonális

Birtok Strand

Várható nyitás: 2023.06. első-második hetében

Feszített víztükrű medence, üdítő borok és koktélok, hozzá egy adag neszmélyi Panoráma és sok-sok napsütés. Nem kell külföldre utaznotok a toszkán miliőért és ízekért. Birtokunkat akár 1 napos mini nyaralásként is kiélvezhetitek!

A strand Szállóvendégeink részére díjmenetesen látogatható, külsős Vendégeik korlátozott számban, strandbelépő (karszalag) vásárlás ellenébe vehetik igénybe az aktuális strand nyitvatartás szerint, így ajánlott az előrefoglalás.

Gyerek Strandbelépő
2.990 Ft

Hétfő-szombat közötti napokon, 4-14 éves kor között, ami tartalmaz 1 db napágyat

Felnőtt Strandbelépő
6.990 Ft

Hétfő-szombat közötti napokon, 14 éves kor felett, ami tartalmaz 1 db napágyat és díjmentes parkolást

Baldachinos ágy bérlés
19.990 Ft

Hétfő-szombat közötti napokon, ami tartalmaz 1 db Baldachinos ágyat és 2 db Strandtörölköző bérlését. A strandbelépő árán felül értendő, Szállóvendégek számára is díjköteles

Birtok Napozócsomag
34.990 Ft

Hétfő-szombat közötti napokon, ami tartalmaz 2 fő részére Strandbelépőt, 1 db Baldachinos ágyat, 2 db Strandtörölköző bérlését, 1L Hilltop vizet és 1 palack hűs gyöngyöző bort jégvödörbe bekészítve.

Gyerek Vasárnapi Strandbelépő
3.990 Ft

Vasárnapi napokon, 4-14 éves kor között, ami tartalmaz 1 db napágyat

Felnőtt Vasárnapi Strandbelépő
7.990 Ft

Vasárnapi napokon, 14 éves kor felett, ami tartalmaz 1 db napágyat és díjmentes parkolást

Baldachinos ágy Vasárnapi bérlés
29.990 Ft

Vasárnapi napokon, ami tartalmaz 1 db Baldachinos ágyat és 2 db Strandtörölköző bérlését. A strandbelépő árán felül értendő, Szállóvendégek számára is díjköteles

Birtok Napozócsomag Vasárnap
44.990 Ft

Vasárnapi napokon, ami tartalmaz 2 fő részére Strandbelépőt, 1 db Baldachinos ágyat, 2 db Strandtörölköző bérlését, 1L Hilltop vizet és 1 palack hűs gyöngyöző bort jégvödörbe bekészítve

A nyár folyamán Birtok Strandunk a hét minden napján nyitva tart, alap nyitvatartása: 09:00 – 21:00 óra között. Rendezvényeink bizonyos napokon befolyásolhatják a Strand nyitvatartását, így érdemes előre tájékozódni az adott napról.

Birtokunk főépületének bejáratánál található Recepción van lehetőség a Strandbelépő megvásárlása. A fizetés történhet: bankkártyával, készpénzzel, SZÉP kártyával. A napi karszalag felhelyezése után látogatható a Birtok Strand és annak területe. Előzetes telefonos vagy e-mailes foglalás ajánlott, ennek hiányában nem garantált a szabad hely. A foglalás során vegye figyelembe aktuális árainkat és a Strand nyitvatartását. Feltétel továbbá a Házirend elfogadása és betartása.

A Baldachinos ágy bérlése előrefizetéshez kötött, amit banki átutalással vagy OTP / MKP SZÉP kártyás átutalással fizethető, díjbekérő számla kiállítását követően. A foglalás során vegye figyelembe aktuális árainkat és a Strand nyitvatartását. Feltétel továbbá a Házirend elfogadása és betartása.

Feszített víztükrű, nem fűtött medencénk 21×7 méter széles, a sekélyebb oldalán 1,1 méter, a mélyebb oldalán 1,6 méter mélységű.

A Strandbelépő megváltása nem tartalmazza az Étterembe történő automatikus asztalfoglalást. Birtok Strandunk Vendégeinek az asztalfoglalás ajánlott, amennyiben szeretnének Éttermünkben fogyasztani. Ennek hiányában nem garantált a szabad asztal.

Strandunk elsősorban a pihenést szolgálja. Vendégeink kényelmének, nyugalmának megőrzése érdekében, valamint a strand zavartalan működése érdekében az alábbi szabályokat kérjük betartani.

  • A strand területére hozott ételt, italt bevinni tilos!
  • A strand területén rohangálni, sikítozni, labdázni tilos! Labdázni a vízben lehet.
  • A strand területén saját zenét sugározni, hangoskodni a többi vendég pihenését zavaró tevékenységet folytatni tilos!
  • A belépőjegy megváltás hiányában a Strand területe nem látogatható.
  • A medence vizébe állatot bevinni tilos!
  • A Baldachinos ágyat a foglalás dátumban jelzett napon legkésőbb 12 óráig el kell foglalni, ha ez nem történik meg a foglalást töröljük.

Kikapcsolódás

Medencénk környezete és Baldachinos ágyaink ideálisak a passzív pihenésre, amihez üde borokat, szép koktélokat és némi panorámát kínálunk.

Birtok Napozócsomag tartalma:
2 fő részére Strandbelépő
1 db Baldachinos ágy
2 db Strandtörölköző
1L Hilltop vizet
1 palack hűs gyöngyöző bort jégvödörbe bekészítve

(A Baldachinos ágy bérlése előrefizetéshez kötött)

HILLTOP TIPP
Foglaljatok hozzánk szállást és díjmentesen használhatjátok Strandunkat

Események

Milyen egy pazar vasárnap szerintünk?
Chill, szaxofon, habzók, gasztró a Panorámánkban. Az idei nyári szezont Jász Andrissal nyitjuk meg és szintén vele búcsúztatjuk. Két alkalommal kerül megrendezésre “Medence • Chill • Naplemente” eseményünk:
2023.06.18. Vasárnap
2023.08.27. vasárnap

Strandbelépő ezen a napon:
8.990 Ft/fő (Szállóvendégeknek díjmentes)
Élőzene a Medence parton:
14:00-16:00 óra között
Medence bárpult: teljes italválasztékunk 10:00-18:00 óra között
Kemence: frissen sült pizzák 12:00-17:00 óra között
Élőzene a Teraszon: 18:00-20:00 óra között

Close
Close