Kirándulás • Hétvége • Piknik

Életérzés Hilltop módra- #álomaGarat

Ha egy mondatba kellene összefoglalni a következő szerelem projektünket, akkor ez lenne az: Tematikus piknik hétvégék, csodás panorámában fenséges illatokkal a szabad ég alatt. Hűek maradtunk az előző programsorozatunkhoz a Bor Birtok Bogrács BBB monogramjához és az új hétvégi őrülj meg programnak nevét is ehhez hasonlóan találtuk ki,

Bor Birtok Brunch

Ki az, aki nem szereti a mediterrán éghajlat adta életérzést?! Aki sokat utazik neki biztos ismerős a legtöbb külföldi ország vendégszeretete, mindenkivel egyformán kedvesek.

A mi víziónk is ez lesz, amint újra nyithatjuk a birtokunkat. Hatalmas vendégszeretet, széles mosolyok és garantáljuk, hogy legalább annyira feltöltő lesz a nálunk töltött idő, mintha utaztatok volna a nagyvilágba.

Amikor megálmodtuk a kültéri konyhánkat inspirált minket, hogy élményt adjunk. A birtok adta lehetőségeket kihasználva készítsük el ételeinket, fűszerezzünk a saját kis kertünkben termett növényekkel és megmutassuk egy új eddig ismeretlen arcunkat.

Ha hozzánk látogatsz, azzal a lendülettel cseppensz a nagyvilági életérzésbe, ahogy leparkolsz a Meleges-hegyen és az autódon kattan a zár. Ahogy helyet foglalsz családoddal, pároddal vagy barátaiddal a panoráma teraszunkra, extra kilátással a Dunára egy hideg Irsai fröccsel és elfelejtesz mindent, ami aznap frusztrált.

Élvezd nálunk a különböző tradicionális ízeket a világ összes konyhájáról.

Álom a garatban- címszóval megálmodott kültéri konyhánkban mindenki megtalálja kedvére a finomabbnál-finomabb falatokat hétről hétre. A kis csapatunkkal azon dolgozunk, hogy minél színesebb élményben lehessen részetek, Párizsi Pezsgés, Kubai Érintés, Provancei Ízek, Betyár a Birtok… na és ezek nem csak fantázia nevek, hanem az ízlelőbimbóitoknak is megadjuk a francia, latin, magyar, amerikai vagy akár kóser gasztró élményt.… de nem árulom el az összes kulisszatitkot a nagy durranásról, már így se győzzük kivárni amíg, elkészülünk.

Nagyon készülünk az újranyitásra, reméljük ez a pár sor Nektek is még jobban meghozta a kedveteket ahhoz, hogy ellátogassatok hozzánk, veletek együtt szeretnénk elfelejteni korlátozásokat és élvezhetjük a legszebb évszakot az évben a NYARAT. Ha ezt a sort olvasod, akkor már biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer megfordult a fejedben, hogy  „NA  ezt én is ki akarom próbálni”.
A tavasz beköszöntésével és a terasznyitással egybekötve a Garat konyhánk startra kész és várja az gasztrózni vágyó fröccskedvelő vagy éppen édes szájú vendégeket különleges falatokkal ezen túl minden hétvégén.  Köszönjük, hogy olvastok minket és azt is, hogy a bezárások alatt is kitartottatok mellettünk és ennyien látogattátok a Birtok Bográcsot majd a Hilltop Drive-ot, melyet ezen a hétvégén utoljára próbálhattok ki.  Gyors, mint a villám és finomabb, mint egy mekis sajtburesz.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.