December 25. – Menyasszony lettél!?

Reméljük, már nem úgy gondolsz vissza arra a bizonyos pillanatra, hogy “miért pont Szenteste”?

Ma reggelre biztosan hatalmas mosollyal az arcodon ébredtél arra gondolva, hogy mennyire szerencsés vagy és ennél tökéletesebb Karácsonyt el sem tudsz képzelni magadnak. Amint kinyitottad a szemed rögtön a kezedre pillantottál, melegség töltötte el a szívedet és valószínűleg már ezer ötleted van az esküvőtöket tekintve. Ezt a tüzet mi szeretnénk megtartani.

Több éves tapasztalattal és több száz esküvővel a hátunk mögött bátran kimerjük jelenteni, hogy akárcsak az eljegyzésre így az esküvőre sincs olyan dátum amihez ragaszkodni kell. Ha azt érzed, hogy akár már jövő hónapban kimondanád az igent miért várnál még 1 vagy 2 évet ezzel?

Egy kicsit nagyobb gőzzel történő szervezés mellett akár már 2021 márciusában összeköthetitek életeteket. Mi kell ehhez első körben? A megfelelő helyszín, Ti és a személyek akik hozzátok legközelebb állnak. Higgyétek el bármelyik időpontra is tervezitek a NAGY NAPOT, mindenki itt lesz, aki számít és veletek együtt ünnepel majd. Szerencsére saját Dekor & Virág csomagjainkat is elkészítettük, így nem kell Nektek ezer felé szakadni! Egy jó esküvő szervező, ceremónia mester/vőfély, DJ/Zenekar, ruhaszalon, sminkes , fotós,  videós és nagyjából meg is vagyunk. A szolgáltatók kiválasztásában is szeretettel segítünk, a tökéletes party receptjét is tudjuk.

Nálunk bátran hátra dőlhettek!

Jelentkezzetek Bírtok bejárásra még MA a karácsonyi menü és a desszert bejgli elfogyasztása között, hogy ne maradjatok le a szuper időpontotokról!

www.hilltopeskuvo.hu/ajanlatkeres/


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.