Adj Hilltop Élményt Ajándékba!

Nemsokára újra Karácsony, amit mi mindig nagy szeretettel várunk. Kicsit elcsendesül a Borbirtokunk, jóval hamarabb kapcsolódnak fel a kültéri izzóink, kandelábereink. Forralt bor és almás pite illata árasztja el panorámás termünk szegleteit. Sok gyertyát gyújtunk és elő kerülnek a decemberi díszeink, a jól megszokott “Létra karácsonyfánk”, amihez hála Istennek már Ti is ragaszkodtok.

Szerintünk a legszebb Ajándék az együtt töltött idő a közösen megélt pillanat! Szeretettel ajánljuk magunkat a fa alá, hiszen egy közös Borozás, egy Hilltop borkóstoló, egy borvacsora, egy medencézés, nálunk alvás, reggelizés, romantikázás, esküvőzés, teraszozás, gasztrózás mind-mind rólatok és az együtt eltöltött időről szól. Adj Élményt Ajándékba!

Idén először egy karácsonyi fotósarkot is felállítottunk, melyet fotózásra hangoltunk, hogy a hozzánk betérő vendégek kedvükre fotózkodjanak. Az egész éttermünk ünnepi jelmezbe bújik, több zeg-zugos részünkben fellelhető a karácsony meghitt hangulata, egy kis manó itt egy kis manó ott, színes gömbök, girlandok, masnik, izzók tekerednek.

Minden évszakban, így télen is imádunk a Borbirtokunkon sétálni, bemenni a tőkék közé, felmenni a kilátóba, medencénket körbe járni, a felbukkanó nap sugarait élvezni 1–1 pillanatra és vissza gondolni egy nyári csobbanásokra, át sétálni Dunaszentmiklósra a szőlő sorok kíséretében, élvezni a Gerecse ölelésében, a Duna csillogását, tűnődni a Felvidék panorámájában, majd vissza térni az étterembe egy finom fűszeres forralt bort elkortyolni.

Idén még üzleti útra induló/indult vendégeinket tudjuk fogadni a kormány rendeletei alapján, számukra az év végéig minden nap nyitva tartunk. Jövőre nagyon készülünk, rengeteg felújítással, új programokkal, terekkel 😉

Addig is mindenikek jó várakozást, nyugodt készülődést, sok kóstolást és sok új Hilltop pillanatot kíván a Hilltop Bor Birtok & Étterem csapata!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.