HILLTOP x COVID-19: 2-0

A cím már biztos sokat mondó mindenkinek. Lehet-e győztesként kiszállni ebből  a pandémiás helyzetből? Mi végig bíztunk/bízunk magunkban, hogy most is a lehető legjobban mozgósítjuk erőinket és újból sok tanulsággal, tapasztalattal, kollegialitással, felújítással gazdagodunk. Igen, tudjuk, hogy még nincs vége, DE abban a szerencsés helyzetben vagyunk a 4,5 hektáros Borbirtokunkkal, hogy teendőink kifogyhatatlanok.

Kert építés, festés, tóátépítés, medence téliesítése, eszközeink, dekorációink renoválása… és ez csak pár dolog a sok közül. Hosszú listát készítettünk arról, milyen újításokat szeretnénk megvalósítani. Ahogy ezen végigfutunk a mi fantáziánk már látja mennyire tetszeni fog ez NEKTEK, ha újra indulunk minden nap a nyüzsgés és a borospoharak csilingelése fogja körülölelni a Meleges-hegyet.

A kinti munkálatok elvégzése egy jó csapatépítő program. A személyzet a szívét-lelkét beleadja. Hisszük hogy ezeket az energiákat a Melegeshegyünk magába szívja és Ti is érzitek majd mikor legközelebb jöttök hozzánk.

Mindenki számára találtunk testhezálló feladatot; egyik kedvenc projektünk az esküvők polgári szertartásainak elengedhetetlen kellékei a boldogságkapuink korszerűsítése. Mindig az egyedire törekszünk, ezért mindhárom kapunk saját készítésű, például Andris ügyvezetőnk kislányának gyerekkori hinta kerete vagy egy szomszéd falu házából mentett rusztikus stílusú beltéri ajtó… na és vajon mi a harmadik kitaláljátok? Srácaink számár a nagyon fontos és örömteli most:  a rengeteg közös kávézás, reggelizés, ebédezés együtt az egész csapatunkkal, ami azért nem jellemző a vendéglátásra.

Bízunk benne, hogy mihamarabb újra üdvözölhetünk Titeket megújult birtokunkon, ha kíváncsiak vagytok mivel fog telni az elkövetkező időszakunk kövessetek minket, ígérem nem fogunk spórolni a bogbejegyzésekkel.  Vegyetek példát rólunk éjétek meg a szürke hétköznapokat is pozitívan használjátok ki az időtöket a megújulásra nemsokára találkozunk.

Hilltop Borbirtok & Étterem csapata

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.