Hol nyaralunk idén? – Borbirtok és gasztró élmény medencével

Sokat gondolkodtunk az idei nyári szezonunkon miként fog alakulni. Aztán azon töprengtünk, hogy Mi hova megyünk majd és rájöttünk, hogy a külföldi nyaralások nagy része elmarad, mert most senki nem foglal utat és valószínű, hogy egy ideig nem fogunk szívesen messzebbre menni.

Ekkor elkezdtük sorra venni, hogy itthon milyen szép helyek vannak, ahol még nem is jártunk, pedig annyi ismerősünk dicsérte. És mi mégis külföldre vágytunk… Itt jött a felismerés hogy Mi is ilyen gyöngyszem vagyunk!

Sok nálunk járt vendégünkkel beszéltük, hogy ők is véletlen keveredtek hozzánk és a teraszunkról, kilátónkról, medencénkről nem is tudtak. Mikor búcsúznak tőlünk mindig mondják, hogy vissza térnek még és biztosan ajánlanak minket.

Hozzánk jöhettek pihenni, gasztrózni, bort kóstolni, rendezvényezni, esküvőzni. Minden adott a több napos nálunk léthez. Itt lehet sütögetni, sétálni a szőlőben, enni-inni, medencézni, napozni, kikapcsolódni.

Sokan úgy emlegettek minket, hogy a Magyar “Toscana”, ami valóban illik ránk, hisz több mint 200 hektár saját szőlő ölel körül minket, a mi kis komplexumunkat. Pazar panorámánk van, saját borhotellel.

Ha már Te is a nyári kikapcsolódáson gondolkozol, hogy meggyőzzük, tekintsd meg: Facebook, Instagram oldalunkat!

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.