Hotelszobáink új ágyakat kaptak

Vendégeink kényelmének fokozása érdekében szobáink új boxspring ágyakat kaptak.

A boxspring ágy napjaink legkifinomultabb ágy rendszere. A boxspring ágytest alátámasztást nyújt a matracok számára, kímélve annak terhelését. Ezzel hozzájárul a test még precízebb megtartásához és extra kényelmet biztosít, akár egy felsőkategóriás lengéscsillapító.

Amíg egy hagyományos ágy ágyrácsának minden lamellája, valamint a rácsot tartó keret betörhet, beszakadhat, berepedhet, addig a boxspring ágyaknál a matrac közvetlenül az ágykeretbe épített rugórendszeren fekszik. Ezáltal a ránehezedő súly egyenletesen oszlik el anélkül, hogy bárhol gyenge alátámasztási pont keletkezne.

A boxspring ágy + matrac kombináció nem csak az extra stabilitásért felelős, hanem fekvésünk, alvásunk, pihenésünk teljes komfortjáért is.

Forgolódhatunk bármilyen irányba alvás közben, a fekvési felület minden pozícióban egyenletes alátámasztást biztosít testünknek.

Továbbá szobáink az új ágyaknak köszönhetően a jövőben franciaágyasan vagy különálló ágyakkal is kérhető foglaláskor. Franciaágyas használathoz ágyrögzítő kapoccsal rögzítjük az ágyakat egymáshoz, hogy a szétcsúszást megakadályozzuk.

Kedvet kaptál, hogy nálunk tölts néhány éjszakát? Szobafoglalás itt! 😉