HILLTOP Borbirtok

Tudj meg többet a
neszmélyi borvidék
különleges hotelérőlLenyűgöző

panoráma

Kényelmes, barátságos szobák, kristálytiszta hegyi levegő.Vendégeink felüdülését behűtött boraink mellett, nyári időszakban feszített víztükrű medencénk biztosítja. Méltán büszkélkedhetünk a „magyar Toscana” elnevezéssel, hiszen hotelünk a Melegeshegy tetején, gondozott szőlőültetvények között, gyönyörű környezetben található.

Páratlan esszenciája, hogy csak pár lépésre fekszik az ország egyik legnagyobb és egyben legbarátságosabb, nagyszerű pincészete, a HILLTOP.

Szálláshelyünk 4 db Dunai Panorámás szobával rendelkezik, ami az étterem épületében található és 6 db Vendégházas szobával, ami a borászat mellett található mindössze 2-3 perc sétára az étteremtől.


Egyéb létesítmények

Birtokunkhoz kb. 4 – 4,5 ha gondozott, parkosított terület tartozik, amihez egy kőből készült kilátó, egy korszerű játszótér, egy térkőburkolatú és egy füves rendezvénytér, továbbá feszített víztükrű 21 x 7 m-es medence tartozik. Ezen kívül egy 150 fő befogadására alkalmas, gyönyörű pincehelység áll vendégeink rendelkezésére.Kérdésed van?

Keress minket bizalommal és kollégáink szívesen segítenek.

Elérhetőségeink